Om mig

Jeg er født i 1971, opvokset i Hørsholm og har været bosat i  Middelfart siden 2005.

Jeg er uddannet fysioterapeut, gestaltterapeut MPF og mentor,  og har grundforløb i mindfulness.

Jeg har arbejdet som fysioterapeut siden 1996 med udredning og træning af forskellige patientkategorier. Fysiske udfordringer kan for nogen resultere i ændring af social adfærd, psykiske problemer og manglende trivsel i hverdagen. Jeg er uddannet i, hvordan komplekse smertepatienter kan arbejde med at få en optimal hverdag med deres smerter. Komplekse smertepatienter er kendetegnet ved at deres fysiske lidelse medfører sygemelding, stress, indskrænket socialt netværk og depression.

Siden 2013 har jeg haft klienter i samtaleterapi og supervision. Jeg her erfaring med stress, angst, depression, selvværd, selvtillid, tab, sorg, søvnbesvær og konflikter. Jeg arbejder med klienter med PTSD, og studerende på ungdomsuddannelser.

Relationerne mellem os mennesker er af afgørende betydning i mit arbejde. Det er gennem vores menneskelige relationer vi vokser og kan udfolde os i livet.

Gestaltterapi er en retning inden for psykoterapi. Uddannelsen på Nordisk Gestalt Institut er 4 årig og godkendt af sundhedsministeriet. Jeg arbejder under etiske regler og har tavshedspligt.